https://sites.google.com/site/katviseur/katvies/facebook.png  https://www.linkedin.com/in/coby-malogrino-4938792?trk=nav_responsive_tab_profile  https://sites.google.com/site/katviseur/katvies/twitter-circle.png


Waarom kiezen voor Katviseur?

Ik ben een kattenliefhebber in hart en nieren. In de afgelopen jaren heeft de ervaring, opgedaan met kittenopvang en socialiseren van kittens uit het asiel, mij zoveel voldoening gegeven dat ik meer mensen een goede en gelukkige relatie met hun kat(ten) wil geven. Daarvoor heb ik de opleiding voor gedragstherapeut voor katten bij Tinley Academie succesvol afgerond. 
Tevens ben ik COAPE geaccrediteerd. Dit houdt in dat ik de EMRA/ESTA opleiding bij de Kattenacademie heb afgerond. EMRA/ESTA kijkt niet alleen naar gedragsverandering, maar onderzoekt vooral de emoties en behoeftes van de kat. Daarmee doet deze methode veel meer recht aan het wezen van de kat. een dier met zij of haar eigen emoties, stemmingen en behoeftes. Ik kijk dus op een onderbouwde wijze hoe een individuele kat zich voelt en gedraagt.
Daarnaast werk ik samen met andere gedragstherapeuten en diverse dierenartspraktijken en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door het volgen van webinars, bijscholingen en congressen op het vakgebied. Tenslotte verzorg ik lezing/workshops  gericht op de zorg van de kat.

Begrip
Ik weet hoe moeilijk het is als een kat gedrag vertoont dat voor problemen zorgt. 
Van mij krijg je hulp en geen verwijten.