https://sites.google.com/site/katviseur/katvies/facebook.png  https://www.linkedin.com/in/coby-malogrino-4938792?trk=nav_responsive_tab_profile  https://sites.google.com/site/katviseur/katvies/twitter-circle.png


Waarom kiezen voor Katviseur?
 
Ik ben een kattenliefhebber in hart en nieren. In de afgelopen jaren heeft de ervaring, opgedaan met kittenopvang en socialiseren van kittens uit het asiel, mij zoveel voldoening gegeven dat ik meer mensen een goede en gelukkige relatie met hun kat(ten) wil geven. Daarvoor heb ik de opleiding voor gedragstherapeut voor katten bij Tinley Academie succesvol afgerond. 
Daarna heb ik de EMRA/ESTA opleiding bij de Kattenacademie heb afgerond. EMRA/ESTA kijkt niet alleen naar gedragsverandering, maar onderzoekt vooral de emoties en behoeftes van de kat. Daarmee doet deze methode veel meer recht aan het wezen van de kat. een dier met zij of haar eigen emoties, stemmingen en behoeftes. Ik kijk dus op een onderbouwde wijze hoe een individuele kat zich voelt en gedraagt. 

Deze kennis is ook belangrijk bij de vachtverzorging van de kat. Daarom heb ik de Vakopleiding Kattentrimmen bij het Huisdier Kennis Instituut (HKI) gevolgd. In deze opleiding vormt het welzijn van de kat het belangrijkste uitgangspunt. Een vachtbehandeling kan immers alleen goed verlopen als de trimmer degelijke kattengedragskennis bezit, 

Ook werk ik samen met andere gedragstherapeuten, diverse dierenartspraktijken en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door het volgen van webinars, bijscholingen en congressen op het vakgebied. Tenslotte verzorg ik informatiebijeenkomsten gericht op de zorg en welzijn van de kat.

Begrip
Ik weet hoe moeilijk het is als een kat gedrag vertoont dat voor problemen zorgt. Ook kan het zo maar gebeuren dat de vacht van je kat ineens vol met klitten zit. Van mij krijg je hulp en geen verwijten.