Help, mijn kat plast!

Een kat is erg gesteld op zijn hygiëne. Het is dan ook niet gebruikelijk dat een kat een andere plaats in huis uitkiest om zijn of haar behoefte te doen dan de kattenbak of tuin. Een ongelukje kan gebeuren, maar kiest de kat vaker voor een andere plaats in huis dan kunnen verschillende factoren een rol spelen. Wat de oorzaak ook is, straffen maakt de kat alleen maar angstig en verergert vaak het probleem. Het is probleemgedrag waarvoor vaak een kattengedragstherapeut wordt geraadpleegd. Om te kijken wat je kunt doen om dit gedrag te voorkomen is het belangrijk om eerst de oorzaak te achterhalen. Daarnaast kun je jouw kat helpen zich veiliger te laten voelen in zijn eigen omgeving.

Op woensdag 6 september is er een online informatiebijeenkomst over onzindelijkheid en sproeien bij de kat. De onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Wat is het verschil tussen sproeien en onzindelijkheid;

  • Oorzaken, hoe voorkom en herken je deze;

  • Kattenbakmanagement.

Heb je zelf een kat die sproeit en/of onzindelijk is?

Of wil je meer van het onderwerp weten om toekomstig probleemgedrag te voorkomen?
Meld je dan zeker aan voor dit webinar!

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Prijs: GRATIS

Na aanmelding ontvang je vrijwel meteen een automatische mail met verdere instructies. Geen mail ontvangen? Kijk dan bij je spam/ongewenste mail. (Markeer de mail eventueel als geen spam zodat de volgende mails in je inbox komen) of stuur een
e-mail of WhatsApp berichtje