Meer over mij

Mijn naam is Coby Malogrino. Op mijn negende verjaardag kreeg ik mijn eerste kat. Daar ben ik 18 jaar dikke vriendjes mee geweest. Vanaf die tijd heb ik altijd katten gehad. In 2012 ben ik begonnen met opvang van socialisatiekittens op. Omdat ik ook nog een baan heb, heb ik me vooral gericht op kittens vanaf vier weken oud. Ik vind als je een huisdier neemt dat je er goed voor moet zorgen. Ik ben er ook van overtuigd dat de meeste mensen het beste voor hebben met hun huisdier maar dat er toch nog veel onwetendheid is over katten. Goed verzorgen bestaat uit meer dan alleen eten en drinken geven en de kattenbak verschonen. Enkele jaren hebben we vijf katten gehad maar nu hebben we twee katten: twee dames Belle en Luna.

Belle

Een cyperse poes die als kitten gevonden is en bij ons terecht is gekomen in de opvang. Toen we haar kregen was ze helemaal gefixeerd op handen en voeten en zou door iemand die geen verstand heeft van katten als vals worden bestempeld. Maar wij zagen hoe lief ze is en hebben haar gehouden. Nu valt ze handen en voeten niet meer aan (zelfs niet als ze wordt uitgedaagd) en is een ontzettend gezellige en lieve poes die leven in de brouwerij brengt.

Luna

Ook een vondeling en via het asiel bij ons in huis gekomen als socialisatiekitten. Er viel weinig te socialiseren en binnen no time heeft Luna ons hart veroverd en is ze bij ons gebleven. Als je naar haar kijkt zie je dat ze iets van een siberische kat in haar genen heeft en ze is heel speels en een leuk kameraadje voor Belle. Door haar heb ik ontdekt hoe belangrijk goede vachtverzorging is.

Quimper

†18-11-2020

Een kater met een rustig, lief karakter. Hij is het meest tolerant naar de kittens die in huis komen. Hij komt vaak als ik alleen thuis ben en op de bank zit even lekker op schoot zitten en geniet dan even van alle aandacht die hij krijgt.

Breezer

†27-11-2020

De 'kleinste' van de mannen. Hij wil het liefst dat je hem de hele dag draagt en knuffelt. Zomaar aan hem voorbij lopen kan echt niet want dan tikt hij je met zijn poot aan om te laten weten dat hij er ook nog is.

Stripes
†30-08-2021

De macho van het stel. Veel aandacht vragen maar ook laten weten dat hij het er niet altijd mee eens is. Hij toont zijn liefde door heel hard kopjes te geven en heel veel "praten". Sinds het overlijden van zijn twee broertjes is hij heel aanhankelijk.