https://www.facebook.com/Katviseur-Gedragstherapie-katten-363054987233043/?fref=ts
https://www.linkedin.com/in/coby-malogrino-4938792?trk=nav_responsive_tab_profile
https://twitter.com/katviseur1

Waarom gedragstherapie?

Omdat er een probleem is! 
Alles wat jij als eigenaar als probleem ervaart is ook een probleem. Probleemgedrag kan plotseling ontstaan maar het kan zich ook langzaam ontwikkelen. Ongewenst gedrag van je kat kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan bijvoorbeeld de leefomgeving veranderd zijn, of is de gezinssamenstelling gewijzigd. Ook kan er sprake zijn van een trauma of gebrek aan aandacht.

Gedragsproblemen kunnen erger worden zonder professionele hulp
Als een gedragsprobleem niet de juiste aandacht krijgt kan het probleemgedrag toenemen waardoor de kans bestaat dat je je gaat ergeren aan de kat. Veel katten worden afgestaan omdat de eigenaar niet meer weet hoe er mee om te gaan. Tijdig hulp inroepen kan dus veel narigheid voorkomen.

Al van alles geprobeerd?
Je hebt je probleem waarschijnlijk al met iemand besproken of op internet gekeken hoe anderen hiermee omgaan. Je hebt goedbedoelde adviezen gekregen maar die helpen niet. Daarom is het belangrijk om te onderzoeken wat de motivatie van de kat is om bepaald gedrag te vertonen. Daar probeer ik samen met jou achter te komen en als we dat weten kunnen we het probleem gaan aanpakken.Welke consulten bied ik aan?

Volledig consult € 125,00 
Wanneer je naar mij doorverwezen bent door je dierenarts of nadat je zelf contact met mij hebt opgenomen wordt er een afspraak gemaakt voor een bezoek aan huis.
Ter voorbereiding op dit huisbezoek krijg je een link toegestuurd om een online vragenlijst in te vullen.
Vervolgens kom ik op huisbezoek. Dit duurt 1 tot 1,5 uur. 
Tijdens het huisbezoek stel ik een diagnose.
Indien nodig neem ik contact op met je dierenarts.
Daarna stel ik het behandelplan op. Deze krijg je via de mail toegezonden.
Gedurende 3 maanden na het huisbezoek heb je recht op nazorg in de vorm van aanvullende adviezen via de mail, WhatsApp of telefonisch.

Vervolgconsult € 65,00
Wordt altijd in overleg gepland.

Telefonisch consult € 35,00
Een telefonisch consult is een handige en snelle manier van advies krijgen als je geen volledig therapietraject nodig hebt. Je kunt dan denken aan adviezen bij de opvoeding van je kitten, hoe je je kat kunt voorbereiden op de komst van een andere kat of huisdier etc.. Tijdens een telefonisch consult kan ik gericht vragen stellen en adviezen geven die op jouw situatie van toepassing zijn. Dit consult duurt maximaal 30 minuten.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSPfOLUtDNgtfGCuMyyCXCkILCNQROR2vPTKb_eMrOeHWeoQ/viewform   
https://wa.me/31612239183

Reiskosten
Binnen Geldrop worden geen reiskosten berekend.
Buiten Geldrop €0,35 p/km en eventuele parkeerkosten

Gratis spreekuur 
Maandelijks is er een gratis spreekuur bij Dierenkliniek de Kempen. Hier kun je terecht voor korte vragen. Deze spreekuren vinden plaats op verschillende locaties.