Help, mijn kat...

Heeft de kat klitten of een vette vacht of is ineens de vacht helemaal vervilt of is er een ander probleem met de vacht? Levert een bezoek aan de kattentrimsalon veel stress op?  Of wil je een goede kat- en vachtvriendelijk verzorging voor jouw kat?

Kat vachtprobleem trimmen

Het is belangrijk om je kat te laten chippen. Ook wordt het in de toekomst landelijk verplicht.  Op afspraak is mogelijk om je kat te laten chippen in de trimsalon. Je kunt dit eventueel combineren met een trimbehandeling.

Is de kat agressief, of vechten de katten met elkaar,
plast de kat in huis of iets anders?

Of heb je andere vragen over kattengedrag?

Katviseur gedragstherapie kattengedrag

GRATIS SPREEKUUR 

Klik hier voor actuele data

Waarom Katviseur

Mijn naam is Coby Malogrino. Ik ben een kattenliefhebber in hart en nieren. Ik draag graag bij aan het welzijn van katten op het gebied van gedrag en vachtverzorging.

Begrip

Ik weet hoe moeilijk het is als een kat gedrag vertoont dat voor problemen zorgt.  Ook kan het zo maar gebeuren dat de vacht van je kat ineens vol met klitten zit.  Van mij krijg je hulp en geen verwijten. 

Kennis

Na mijn opleiding bij Tinley heb ik de EMRA/ESTA opleiding bij de Kattenacademie  afgerond. EMRA/ESTA kijkt niet alleen naar gedragsverandering, maar onderzoekt vooral de emoties en behoeftes van de kat. Daarna heb ik de Vakopleiding Kattentrimmen bij het Huisdier Kennis Instituut (HKI) gevolgd. In deze opleiding vormt het welzijn van de kat het belangrijkste uitgangspunt.  En natuurlijk houd ik mijn vak bij door vakgerichte bijscholingen en opleidingen te volgen. Daarnaast heb ik het Kattentrimkeurmerk

Katviseur, Hulp voor dieren Oekraïne

... de dieren uit Oekraïne

Dierenhulporganisaties werken samen om hulp te bieden aan dieren die slachtoffer zijn van de oorlog in Oekraïne. De Dierenbescherming, DierenLot, IFAW en de NFDO hebben de handen ineengeslagen om één meldpunt op te zetten en hulp te coördineren. Verder helpen onder meer de KNMvD, de dierenpolitie, organisaties in de Dierencoalitie, Mendoo en Stichting Huisdierenwelzijn mee om hulp te kunnen bieden, zowel in Nederland als in het buitenland.

Voor alle diergerelateerde kwesties kan hulp kan worden gezocht bij Hulp voor Dieren uit Oekraïne. Ook kun je je daar aanmelden als je zelf wilt helpen, bijvoorbeeld door tijdelijk gastgezin te zijn van een gezin met een huisdier of als je dierenspullen of voer wilt doneren.

Stiching Leeuw Katviseur

Dit is Radjah, een tijgerwelp die is gered uit Oekaraïne en nu wordt opgevangen bij Stichting Leeuw. Ik heb hem geadopteerd en hoop dat hij uitgroeit tot een gezonde volwassen tijger zodat hij kan verhuizen naar een voor hem geschikte habitat.

Lees verder