Vachtverzorging

Een kat is gemiddeld 4 uur per dag bezig met de verzorging van zijn vacht. Sommige katten kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken.

Basishandeling €65,- *

Het doorkammen van de vacht, zonder de onderwol eruit te halen, ontklitten en minimaal scheerwerk. (eventueel) nagels knippen

€7,50 korting op basisbehandeling

Vachtadvies 57,50 

Het doorkammen van de vacht, zonder de onderwol eruit te halen

Meerprijzen

Een behandeling vindt altijd plaats op afspraak, ook 's avonds of in het weekend.

Sanitaire trim €30,- *
Scheren onder de staart 

Nagels  €20,- *

Icm Trimmen Chippen + registratie  €30,- *

Alleen Chippen + registratie € 40,- *

*Bij elke behandeling is het volgende inbegrepen als de kat het toelaat

Cat friendly trimsalon

Je bent van harte welkom in mijn trimsalon  aan de
Laan van Tolkien 189 in Geldrop. De inrichting van mijn salon is helemaal gericht op het welzijn van de kat:

Alle materialen die ik gebruik zijn ook verkrijgbaar in de Shop.

Vachtadvies

Een gezonde kat heeft een gezonde vacht. Een goede vachtverzorging is daarom belangrijk voor je kat. Maar hoe doe je dat? Een goede vachtverzorging begint met het regelmatig kammen van je kat. Dit verwijdert losse haren en klitten, waardoor je kat minder snel verhaart en een glanzende vacht krijgt.

Maar wat als je niet zeker weet hoe je je kat moet kammen? Of als je kat niet graag gekamd wordt? In dat geval is het handig om je kat mee te nemen naar de trimsalon. Ik kan je helpen om je kat op de juiste manier te kammen en je kan advies te geven over de beste verzorgingsproducten voor je kat.

Tijdens een vachtadvies zal ik je kat van top tot teen controleren op huidproblemen en andere gezondheidsproblemen. Als er iets mis is, zal de ik je hierover informeren en je adviseren wat je moet doen.

Tevens ontvang je een geplastificeerde flyer met vachtverzorging tips voor thuis. Deze tips helpen je om je kat thuis goed te verzorgen en een gezonde vacht te behouden.
Kortom, een vachtadviesconsult is een goede manier om je kat te leren verzorgen en te controleren op gezondheidsproblemen. Het is ook een leuke ervaring voor je kat, want ik zal je kat met liefde en aandacht behandelen.

Let op! Een vachtverzorgingsbeurt is geen trimbehandeling. Ik zal je kat niet knippen of scheren en de focus ligt op het kammen van je kat en het controleren op huidproblemen en andere gezondheidsproblemen.


Tip 1

Zorg dat je een dekentje of handdoek bij je hebt zodat de kat afgedekt kan worden als deze heel bang is of om te voorkomen dat de kat afkoelt na behandeling.

kat onder dekentje klitten vilt kattentrimmer kattentrimster

TIP 2

Thuisgekomen, houd dan de kat nog een uurtje binnen en laat deze pas naar buiten als de stress helemaal  is gezakt.  Ook als het koud weer is houd de kat dan binnen zodat deze kan wennen aan de temperatuur.

TIP 3

Heb je meerdere katten in huis? Houd er rekening mee dat de kat door mij intensief is aangeraakt en een ander geurtje heeft. Hier kunnen de andere katten op reageren. Je kunt de kat dan even in een aparte ruimte zetten tot de getrimde kat zichzelf heeft gewassen.

Tip 4

Kom je overal in huis kattenharen tegen? 

Meer weten over kattenharen verwijderen van het meubilair?