Izzie en Ollie

(februari 2021)

Wij hadden onze Siberische boskat Izzie al 7 jaar en al die tijd was ze alleen bij ons geweest. Altijd onze volledige aandacht gekregen. Mijn moeder had een cattery en overleed onlangs, waardoor we haar Britse langhaar katten moesten herplaatsen. Eentje wilden wij heel graag zelf houden, dit was Ollie, maar we wisten vooraf niet hoe dit samen met Izzie zou gaan. Met momenten leek het goed te gaan, maar ze hadden ook al samen gevochten. We schakelden de hulp in van Coby. Ze kwam bij ons observeren en had al direct goede tips en adviezen voor ons. De sleutel was vooral om het wat meer los te laten, om meer vertrouwen te hebben in onszelf, maar ook in de poezen. 

We hebben al haar tips toegepast en zien inmiddels dat het stukken beter tussen hen gaat. Izzie en Ollie accepteren elkaar, zijn ontspannen met elkaar, en daardoor zijn wij dat ook! 

Coby houdt inmiddels ook de vacht van Ollie bij. Coby neemt de tijd voor het trimmen en kammen en gaat er heel rustig en liefdevol mee om. 

We hebben niets dan lof als het om Coby gaat. Wat zijn we blij dat we haar hebben benaderd! Het heeft ons heel veel opgeleverd!

Kim en Nena

Izzie en Ollie, juli 2021